6147 Logoschetsen Lotify_DEF_lotify logo without tagline gradient (3)

FC Lisse Loterij

FC Lisse organiseerde een digitale loterij om de aanleg van een nieuw jeugdplein naast het clubhuis te realiseren. Wegens de bouw van het nieuwe clubhuis waren hiervoor onvoldoende financiële middelen beschikbaar. Dankzij de inzet en steun van clubleden, partners en sponsoren heeft de sportclub met de loterij grote dingen kunnen bereiken. Sindsdien organiseert de club jaarlijks een loterij via het Lotify platform om extra inkomsten te genereren. 

Het resultaat: €22.535 opbrengst met de digitale loterij!

Teams inzetten om loten te verkopen

Een groot voordeel van een sportclub is natuurlijk het grote aantal leden. Ons digitale platform speelt hierop in door het mogelijk maken van een Teamlink. Met een Teamlink, die functioneert als unieke verkooplink, kunnen clubleden gemakkelijk via Whatsapp, QR-codes en social media hun eigen netwerk benaderen om loten te kopen. De tussenstand wordt automatisch bijgehouden.

Om de lotenverkoop extra te stimuleren, koppelde FC Lisse een prijs aan het bestverkopende team. Dit zorgde voor een gezonde onderlinge competitie binnen de club en creëerde ook betrokkenheid van de leden en achterban.

De trekking tijdens een evenement

De trekking van de loterij vond plaats tijdens het speciale evenement “The Masked Lisser”, geïnspireerd op “The Masked Singer”. Aangezien de trekking via het online platform plaatsvond, werd deze met een druk op de knop uitgevoerd. Dit maakte het ook nog eens mogelijk om last-minute loten te kopen en kans te maken op leuke prijzen. 

Met behulp van sponsoren werd er een uniek prijzenpakket beschikbaar gesteld met o.a. dinerbonnen en toegangskaarten voor diverse uitjes in de regio. Onder het genot van een hapje en een drankje werden de laatste loten gekocht en vervolgens de winnende lotnummers bekendgemaakt. 

Interesse in het organiseren van een loterij? Maak een afspraak via de ‘start direct’ knop.

Andere loterij cases

Zelf een loterij opzetten?

Heb je vragen? Of wil je zelf aan de slag met een loterij? Schiet direct een afspraak met ons in. Wij denken graag mee over de mogelijkheden.