6147 Logoschetsen Lotify_DEF_lotify logo without tagline gradient (3)

Case Hartstichting winactie

In het eerste Coronajaar was kerst voor veel mensen anders dan anders. Uit eten was geen optie en thuis mocht er maar een beperkt aantal gasten ontvangen worden. Daarom organiseerde de Hartstichting een winactie waarmee twee personen een hartverwarmend kerstdiner konden winnen. Op die manier wilde zij iets kleins terugdoen voor de mensen die de Hartstichting een warm hart toedragen. 

Hartverwarmend kerstdiner

Via de website hartstichtingwinactie.lotify.com konden mensen meespelen met de winactie. Hartstichting plaatste hier o.a. een bericht over in haar nieuwsbrief aan de leden en op hun social media kanalen. Speciaal voor de Hartstichting stelde topkok Dennis Huwaë een luxe dinerbox samen met maarliefst 8 eenvoudig zelf af te maken gangen. Iedereen die zin had in een relaxte kerst, of juist iemand wilde verrassen tijdens deze nare coronaperiode kon meespelen. Tijdens de trekking van 15 december werden twee winnaars getrokken via het Lotify platform.  

Resultaten

Een medewerker van de Hartstichting maakte zelf de landingspagina en deelnemersformulier via Lotify’s gebruiksvriendelijke editor. Vervolgens werden de actievoorwaarden en de mails naar deelnemers automatisch gegenereerd. Door middel van de winactie verzamelde de Hartstichting kwalitatieve data van meer dan tienduizend deelnemers. Deze leads gebruikt de Hartstichting om hen later, via e-mail en telemarketing, te converteren naar loterijspeler of donateur. Zo kon de loyaliteitsactie ook nog bijdragen aan het klantenbestand.

Ook een winactie organiseren? Samen maken we impact!

Andere winactie cases

Zelf een winactie opzetten?

Heb je vragen? Of wil je zelf aan de slag met een winactie? Schiet direct een afspraak met ons in. Wij denken graag mee over de mogelijkheden.