6147 Logoschetsen Lotify_DEF_lotify logo without tagline gradient (3)

Port of Opportunities Loterij

Het team van Port of Opportunities (PofO) liep dit jaar voor de 15e keer mee met de Nacht van de Vluchteling om Stichting Vluchteling te steunen. Tijdens deze nacht wordt er aandacht gevraagd voor humanitaire crises in de wereld. PofO wilde de opbrengst graag maximaliseren en organiseerde daarom een digitale loterij om geld op te halen  voor dit goede doel. Deelname aan de loterij werd aantrekkelijk gemaakt door het toffe prijzenpakket, dat werd samengesteld met behulp van sponsoren. 

Geld ophalen voor het goede doel

Port of Opportunities gebruikte onze gebruiksvriendelijke editor om eenvoudig een loterij op te zetten. In een handomdraai werd er een actiepagina aangemaakt in de eigen huisstijl van PofO en werd er een prijzenpakket  samengesteld. Met de Lotify-app konden ze de status en de resultaten van de loterij in realtime volgen, zodat ze precies konden zien wanneer een lot werd verkocht en hoeveel geld er op dat moment was opgehaald. Dankzij de volledige integratie van de Nederlandse wet- en regelgeving van de kansspelautoriteit in ons platform, kwam PofO achteraf niet voor verrassingen te staan en was alles veilig voor zowel organisator als de deelnemers. 

Het houden van een digitale loterij  is een leuke manier om fondsen te werven voor een goed doel. Of je dit nou doet voor je eigen organisatie organiseert, of zoals PofO, voor Stichting Vluchteling, maakt niet uit, zo lang het maar een maatschappelijk doel dient. Meer dan 140+ goede doelen hebben extra fondsen opgehaald doormiddel van een loterij via Lotify, waaronder Fonds Gehandicaptensport, Stichting Matchis en KWF

Interesse om geld op te halen voor het goede doel doormiddel van een digitale loterij?  Maak een afspraak via de ‘start direct’ knop.

Andere loterij cases

Zelf een loterij opzetten?

Heb je vragen? Of wil je zelf aan de slag met een loterij? Schiet direct een afspraak met ons in. Wij denken graag mee over de mogelijkheden.