6147 Logoschetsen Lotify_DEF_lotify logo without tagline gradient (3)

De 'Louis moet winnen' Loterij

Telstar moest de renovatie van het supportershome financieren en organiseerde daarom een loterij. Zij wist een uniek prijzenpakket samen te stellen met een hoofdrol voor Louis van Gaal! Een ultieme hoofdprijs die voor veel mensen de reden om aan deze loterij mee te doen.

Prijzen van onschatbare waarde

Een succesvolle loterij organiseren gaat hand in hand met een aantrekkelijke hoofdprijs. Ludieke prijzen met een zogenaamde ‘money can’t buy factor’ werken altijd goed om extra PR rondom een loterij te realiseren. 

Telstar heeft deze ongeschreven loterijenregel goed begrepen. Zij strikte Louis van Gaal om één wedstrijd terug te keren als trainer en verlootte een plekje als assistent-trainer als hoofdprijs in de loterij. Bovenstaand filmpje werd zelfs opgepakt in de TV-uitzending van De Oranjezomer met Wilfred Genee en Johan Derksen.

In totaal vielen maar liefst 163 prijzen te winnen, aangeboden door de sponsoren van Telstar die een mooi podium geboden kregen als onderdeel van de loterij. 

Waar ging de opbrengst naartoe?

De opbrengst van de loterij ging voor 86% naar de financiering van de renovatie van de supportershome van het BUKO voetbalstadion, 7% naar Stichting Spieren voor Spieren en 7% naar Stichting Durf te Dromen. Stichting Spieren voor Spieren heeft als missie om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. Stichting Durf te Dromen helpt jongeren bij hun talentontwikkeling in Overvecht. Samen maken we social impact.

Wil je ook een loterij organiseren voor jouw goede doel? Kijk hoe het online Lotify platform werkt en maak een afspraak.

Andere loterij cases

Zelf een loterij opzetten?

Heb je vragen? Of wil je zelf aan de slag met een loterij? Schiet direct een afspraak met ons in. Wij denken graag mee over de mogelijkheden.