6147 Logoschetsen Lotify_DEF_lotify logo without tagline gradient (3)

TREK winactie

Honderden nieuwe leads verzamelen. Hoe doe je dat? Door middel van een winactie via het Lotify platform. 900 nieuwe leads in één dag om precies te zijn. Althans, dat is wat fietsenmerk TREK deed. Benieuwd? We leggen je uit hoe!

Concept ontwikkelen

Op het gebied van winacties is veel mogelijk. Zo kan je uit verschillende spelvormen kiezen op ons platform, maar is ons brein met ideeën nog lang niet uitgeput. Daarom startten we de samenwerking met TREK met een inspiratiesessie. Koppen bij elkaar, doelen helder, brainstormen maar. Eén uur lang hebben we de mooiste ideeën verzameld, waarna we samen keken welke optie het meest haalbaar en veelbelovend was. Daar kwamen twee acties uit!

Trek op de beurs

Op 20 januari ’23 organiseerde Trek Lotify’s eerste Belgische winactie tijdens de grootste fietsbeurs van de Benelux, de Velofollies beurs in Kortrijk. Trek was hier aanwezig met een eigen stand op de beurs en organiseerde een winactie waarbij je antwoord moest geven op de vraag:

“Wat voor aandrijving heeft de Fetch+ 4, de nieuwe bakfiets van Trek?”

  1. Riemaandrijving
  2. Water en brood

 

Uiteindelijk beantwoordden 900 mensen de vraag, waarbij je kans maakte op o.a. fietsschoenen! Die 900 deelnemers mochten overgenomen worden in de TREK database, omdat zij een commerciële opt-in hebben achtergelaten.

Kraak de Kluis

Naast de quiz in België, organiseerde TREK ook de Kraak de Kluis winactie via ons platform. Wij bouwden een kluis, compleet met TREK branding, waarbij deelnemers een QR-code konden scannen. Na het scannen van de code kwamen zij op een speciale actiepagina, waar zij hun gegevens konden achterlaten. In de mail kregen zij een unieke code die zij konden invoeren op de kluis. Met een beetje geluk ging de kluis open en had je een mooie fietshelm te pakken. Bij de eerste actie deden al 100 mensen mee en dat is nog maar het begin. De kluis wordt namelijk op nog meer evenementen ingezet de komende tijd!

Meer lezen over Kraak de Kluis? Check deze case waarin Staatsloterij hem ook inzette.

Organiseer Bewust

Andere winactie cases

Zelf een winactie opzetten?

Heb je vragen? Of wil je zelf aan de slag met een winactie? Schiet direct een afspraak met ons in. Wij denken graag mee over de mogelijkheden.