Middenin de tweede lockdown, op 26 november 2020, ging de Blijdorp Loterij live. Wij faciliteerden o.a. de website, een eerlijke trekking en de lotuitgifte. Blijdorp promootte de loterij groots onder haar aanhangers met o.a. dit onderstaande filmpje.

Video afspelen over Blijdorp Loterij via Lotify

Landelijk opgepakt door de media

De Blijdorp Loterij bleef zeker niet onopgemerkt. Met publicaties in o.a. De Telegraaf, het AD en Hart van Nederland kende de loterij een vliegende start. Op de allereerste dag van livegang stond de teller al op €100.000,- omzet!

Vooral het ludieke prijzenpakket zorgde voor de nodige media-aandacht. Zo maakte je onder andere kans op een nachtje slapen in de dierentuin, voor één dag dierenverzorger zijn of dineren op een uniek plekje tussen de dieren.

#Blijdorperts als ambassadeurs

Echte ‘blijdorperts’ konden zich aanmelden als ambassadeur van de loterij en maakte kans op extra prijzen. Dit deden zij door een eigen unieke verkooplink aan te maken en zo iedereen aan te sporen om via die link loten aan te schaffen.

De top 3 meest gebruikte lootjeslinks maakten kans op een prijs. De winnaars hadden de keuze uit een rondleiding achter de schermen voor 7 personen, een les van een dierverzorger in de klas of een teambuilding activiteit in Diergaarde Blijdorp voor 7 personen.

Uiteindelijk meldden X-aantal teams zich aan en werden er maarliefs X-aantal loten via de ambassadeurs links verkocht!

Samen maken we social impact

Diergaarde Blijdorp heeft als doel al haar bezoekers te inspireren goed voor de natuur te zorgen. Door educatie, onderzoek, en het behoud van bedreigde dier- en plantsoorten draagt de Diergaarde hier haar steentje aan bij. Met de opbrengst van de loterij konden zij ook in corona tijd hun belangrijke natuurbehoudstaken blijven uitoveren.

Met 250.000 verkochte loten was de loterij uitverkocht!

Bijna €600.000,- opgehaald

Meer dan 40.000 deelnemers

130 blijdorperts verkochten loten via een ambassadeurslink

Wil je ook impact maken?

We denken graag met je mee!