Duizenden leads verzamelen met Lotify:
Het TREK succesverhaal

Honderden nieuwe leads verzamelen. Hoe doe je dat? Door middel van een winactie op het Lotify platform natuurlijk! 900 nieuwe leads in één dag om precies te zijn. Althans, dat is wat fietsenmerk TREK deed. Benieuwd? We leggen je uit hoe!

Op het gebied van winacties is veel mogelijk. Zo kan je uit verschillende spelvormen kiezen op ons platform, maar is ons brein met ideeën nog lang niet uitgeput. Daarom startten we de samenwerking met TREK met een inspiratiesessie. Koppen bij elkaar, doelen helder, brainstormen maar. Eén uur lang hebben we de mooiste ideeën verzameld, waarna we samen keken welke optie het meest haalbaar en veelbelovend was. Daar kwamen twee acties uit!

 

Trek op de Beurs in België

Op 20 januari ’23 organiseerde Trek Lotify’s eerste Belgische winactie tijdens de grootste fietsbeurs van de Benelux, de Velofollies beurs in Kortrijk. Trek was hier aanwezig met een eigen stand op de beurs en organiseerde een winactie waarbij je antwoord moest geven op de vraag:

 

“Wat voor aandrijving heeft de Fetch+ 4, de nieuwe bakfiets van Trek?”

   • Riemaandrijving

   • Water en brood

  Uiteindelijk beantwoordden 900 mensen de vraag, waarbij je kans maakte op o.a. fietsschoenen! Die 900 deelnemers mochten overgenomen worden in de TREK database, omdat zij een commerciële opt-in hebben achtergelaten.

   

   

   

  Kraak de Kluis

  Naast de quiz in België, organiseerde TREK ook de Kraak de Kluis winactie op 24 februari via ons platform. Wij bouwden een kluis, compleet met TREK branding, waarbij deelnemers een QR-code konden scannen. Na het scannen van de code kwamen zij op een speciale actiepagina, waar zij hun gegevens konden achterlaten. In de mail kregen zij een unieke code die zij konden invoeren op de kluis. Met een beetje geluk ging de kluis open en had je een mooie fietshelm te pakken. Bij de eerste actie deden al 100 mensen mee en dat is nog maar het begin. De kluis wordt namelijk op nog meer evenementen ingezet de komende tijd!

   

  De Trek stand waar honderden leads zijn verzameld op de Belgische fietsbeurs.

  Inspiratie sessie met koker vol ideeën

  De eerste actie op een Belgische beurs voor Lotify

  De benelux database van TREK uitgebreid met meer dan 1000 leads

  Een eigen kluis die nog veel vaker ingezet wordt