Van 10 juni 2021 t/m 17 juli 2021 vond, via het Lotify platform, de Louis moet winnen Loterij plaats. Er vielen maar liefst 163 prijzen te winnen. Maar die ene ultieme hoofdprijs was natuurlijk voor veel mensen de reden om aan deze loterij mee te doen.

Video afspelen over Telstar loterij via Lotify

Prijzen van onbetaalbare waarde

Een succesvolle loterij organiseren gaat uiteraard altijd hand in hand met een aantrekkelijke hoofdprijs. Ludieke prijzen met een zogenaamde ‘money can’t buy factor’ werken dan ook altijd goed om extra PR rondom een loterij te realiseren. 

Telstar heeft deze ongeschreven loterijenregel goed begrepen. Zij strikten Louis van Gaal om één wedstrijd terug te keren als trainer en verlootten een plekje als assistent-trainer als hoofdprijs in de loterij. Bovenstaand filmpje werd zelfs opgepakt in de TV-uitzending van De Oranjezomer met Wilfred Genee en Johan Derksen.

Samen maken we social impact

De opbrengst van de loterij ging voor 86% naar de financiering van de renovatie van de supportershome van het BUKO voetbalstadion, 7% naar Stichting Spieren voor Spieren en 7% naar Stichting Durf te Dromen. Stichting Spieren voor Spieren heeft als missie om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. Stichting Durf te Dromen helpt jongeren bij hun talentontwikkeling in Overvecht. Samen maken we social impact.

Meer dan 20.000 loten verkocht

Bijna €50.000,- opgehaald

Gemiddeld 7 loten per deelnemer

Wil je ook impact maken?

We denken graag met je mee!