Bruna x Staatsloterij:
leads genereren door middel van een winactie

 

Een winactie is in te zetten om de loyaliteit te vergroten onder jouw doelgroep, maar je kunt het ook gebruiken als lead generatie tool. Dat is wat Bruna in samenwerking met de Staatsloterij deed.
Van 14 september tot en met 30 oktober 2022 organiseerde de Bruna haar eigen winactie via het Lotify platform. Bij iedere aankoop bij Bruna, ontving iedere klant een actie kaart met hierop een unieke code. Om kans te maken op de prijzen vulde de klant de code in op de speciale actiepagina, samen met zijn of haar persoonsgegevens, ook moest de deelnemer minimaal 18 jaar zijn.

 

De trekking
en de lead generatie resultaten

Door de code online in te vullen én je persoonlijke gegevens achter te laten, maakte je kans op één van de 400 prijzen, waaronder één van de 100 Staatsloten of een Bruna cadeaukaart met een waarde van €5 tot €400,-! De trekking werd uitgevoerd door de Lotify Drawing Engine op dinsdag 5 November 2022. Alle getrokken winnaars werden binnen een week benaderd met informatie over hun prijs.

Uiteindelijk deden er 31.717 mensen mee met de winactie en daarvan heeft maar liefst 80% een commerciële opt-in achtergelaten. Dat betekent dat zowel Bruna als Staatsloterij, deze deelnemers later nog mogen benaderen met een aanbod door middel van een belletje of een nieuwsbrief.

Benieuwd hoe een speciale actiepagina eruit ziet? Check hier de actiepagina van Bruna. 

31.717 deelnemers

400 prijzen

Lead generatie: ruim 80% aan commerciële opt-ins

Jouw winactie vandaag nog live

Via Lotify regel je alles rondom jouw winactie via één tool:

  • Stijl je eigen landingspagina met deelnemersformulier.
  • Wij genereren automatisch privacy- en actievoorwaarden.
  • Volg en begrijp de resultaten via ons real-time dashboard
  • Met ons NMi-gecertificeerde trekkingssysteem bepaal je volledig random een eerlijke winnaar.

Benieuwd naar de custom mogelijkheden?

Maak een afspraak met één van onze accountmanagers!