6147 Logoschetsen Lotify_DEF_lotify logo without tagline gradient (3)

Neem contact op.

Maak een afspraak in de agenda van onze accountmanagers door hier te klikken. Of vul het contactformulier hieronder in.

Goede doelen

Jasper helpt je graag verder! Boek een afspraak.

Sport, retail en overig

Koen helpt je graag verder! Boek een afspraak.

stuur ons een bericht

Contactformulier

INFO

Hoofdkantoor

Heb je het idee dat wij jou kunnen helpen? Laat het ons weten. We helpen graag!

we doen wat we beloven

Ervaringen

“De loterij is helemaal geslaagd! Met 1309 loten zijn we dik en dik tevreden! Het platform werkt mooi en we hebben veel complimenten gekregen over hoe alles eruit ziet. Alles ging zo makkelijk qua betalen en loten etc. Ook de mails achteraf bleken super te werken. Na dit succes zullen we vast en zeker weer een loterij gaan organiseren. Dus dan weten we jullie zeker weer te vinden.”

FC Burgum

“Bij een zomeractie konden bezoekers van de Lange Voort gedurende 9 weken verschillende prijzen winnen. De Lotify app hebben wij als erg prettig ervaren.
Het was erg makkelijk en duidelijk om de prijzen toe te voegen en te zorgen voor alles op het gebied van naam winkels, foto’s, logo’s etc. Met één druk op de knop stond alles op de website die ervoor gemaakt was, werden de trekkingen berekend en kwamen daar zo de winnaars uitrollen.”

Winkelcentrum de Lange Voort

“We hebben een zware tijd achter de rug met de Corona crisis, door het werken met Lotify hebben wij een leuke actie op kunnen zetten om mensen de gelegenheid te geven ons te steunen. We hebben fijn samen gewerkt met Lotify, een eigen website gemaakt voor de loterij, de prijzen kunnen beheren en een zorgeloze trekking van de prijzen kunnen doen. Voor ons werkte het geweldig en waren de reacties van de deelnemers zeer positief. Lotify heeft ons door dit gehele proces op een fijne, vriendelijke en professionele manier geloodst.”

Manege de Arckelhoeve