6147 Logoschetsen Lotify_DEF_lotify logo without tagline gradient (3)

Wat zijn de tarieven?

Je zet een winactie of loterij al op vanaf 125 euro per maand excl. BTW tot aan de trekking. De exacte investering en resultaat is afhankelijk van verschillende factoren. Het is daarom handig om de situatie aan ons te schetsen in het contactformulier hieronder, zodat wij een offerte op maat kunnen maken. Denk hierbij aan de volgende zaken:

Wettelijk gezien moet minimaal 40% van de loterij worden afgedragen aan het goede doel waarvoor de loterij georganiseerd is. Wij streven echter naar een afdracht van minimaal 80%. Onze ervaring is dat dit zeker mogelijk is. 

Vraag een offerte aan

Vul het contactformulier in en we nemen snel contact op.
we doen wat we beloven

Ervaringen

“De loterij is helemaal geslaagd! Met 1309 loten zijn we dik en dik tevreden! Het platform werkt mooi en we hebben veel complimenten gekregen over hoe alles eruit ziet. Alles ging zo makkelijk qua betalen en loten etc. Ook de mails achteraf bleken super te werken. Na dit succes zullen we vast en zeker weer een loterij gaan organiseren. Dus dan weten we jullie zeker weer te vinden.”

Eddie Sprietsma - FC Burgum

“Bij een zomeractie konden bezoekers van de Lange Voort gedurende 9 weken verschillende prijzen winnen. De Lotify app hebben wij als erg prettig ervaren. Het was erg makkelijk en duidelijk om de prijzen toe te voegen en te zorgen voor alles op het gebied van naam winkels, foto’s, logo’s etc. Met één druk op de knop stond alles op de website die ervoor gemaakt was, werden de trekkingen berekend en kwamen daar zo de winnaars uitrollen.”

WINKELCENTRUM LANGE VOORT
We hebben een zware tijd achter de rug met de Corona crisis, door het werken met Lotify hebben wij een leuke actie op kunnen zetten om mensen de gelegenheid te geven ons te steunen. We hebben fijn samen gewerkt met Lotify, een eigen website gemaakt voor de loterij, de prijzen kunnen beheren en een zorgeloze trekking van de prijzen kunnen doen. Voor ons werkte het geweldig en waren de reacties van de deelnemers zeer positief. Lotify heeft ons door dit gehele proces op een fijne, vriendelijke en professionele manier geloodst.
ManEge de Arckelhoeve - Carina Kok