6147 Logoschetsen Lotify_DEF_lotify logo without tagline gradient (3)

Wij helpen goede doelen.

Haal gemakkelijk geld op voor jouw doel met de simpele software tool voor online donaties en digitale loterijen. 

Het Lotify platform is speciaal ontwikkeld, zodat fondsenwerving gemakkelijk toegankelijk is voor non-profitorganisaties, culturele instellingen en stichtingen. 

Waar we goed in zijn

De voordelen van Lotify

Gecertificeerde trekking

Gebruiksvriendelijke Tool

Custom Oplossingen

"Dankzij onze sponsoren kreeg het prijzenpakket zo'n hoge waarde, dat de loterij veel groter werd dan we vooraf voor ogen hadden."

Matchis Loterij

Matchis Fonds Stamceldonatie sluit het jaar 2023 mooi af. Het was spannend om voor het eerst een loterij te organiseren. Zou het de tijd wel waard zijn die gaat zitten in het regelen van een prijzenpakket, het stylen van de pagina en het promoten van de loterij? De doelstelling van 10.000 loten is echter ruim overtroffen! Genoeg potentie om bij een vervolg nog veel meer op te halen voor het vinden van meer stamceldonoren. Want die zijn hard nodig.

Resultaat

0
Opbrengst
0
Loten per koper
Over ons

Social impact voor groot en klein

Onze drijfveer is om impact te maken voor groot en klein. We hebben onze kennis van techniek en kansspelen gebundeld om een innovatieve software tool te ontwikkelen. Hiermee wordt de organisatie van online donaties, loterijen en winacties toegankelijk gemaakt voor iedereen. 

Goede doelen en sportclubs kunnen geld ophalen, terwijl anderen door middel van gamification doelgroepen aan zich kunnen binden. Compliancy is ons speerpunt. Alles wat we doen staat in het teken van transparantie, eerlijke winnaars en bewust organiseren. Dit is niet alleen prettig voor de organisator, maar ook voor de deelnemer. 

Laat je inspireren

Of je nu als grote landelijke stichting of voor een klein plaatselijk initiatief een loterij wilt organiseren, wij helpen je! Bekijk wie je voor gingen.

Samen maken we social impact

Ons platform is super schaalbaar. Elk doel is voor ons even belangrijk, van groot tot klein! Zo werkten we bijvoorbeeld met:

Clublink

Sluit lokale vestigingen, inloophuizen of initiatieven aan.

Clublink maakt het mogelijk dat het opgehaalde bedrag niet naar de overkoepelende organisator gaat, maar juist naar aangesloten initiatieven zoals bijvoorbeeld inloophuizen of lokale vestigingen.

Teamlink

Motiveer de deelnemers, maak ze ambassadeurs.

Met Teamlink barst ook onder de deelnemers de strijd los! Met de Teamlink functionaliteit kunnen mensen namelijk zelf een unieke verkooplink aanmaken. De loten die via deze link worden verkocht, worden toegekend aan desbetreffende verkoper. Geef bijvoorbeeld een extra prijs weg voor degene die de meeste loten verkoopt.

Sponsoren

Betrek lokale initiatieven, maak een eigen actiepagina.

Ook aan de lokale partijen is gedacht. Want hoe leuk is het om ook hen deel te maken van de loterij? Voor de deelnemende partijen hebben we de mogelijkheid gebouwd om binnen de overkoepelende loterij ook een eigen actiepagina aan te maken en hier ook een eigen prijzenpakket toe te voegen.

Compliancy

Organiseer Bewust

Wij geloven naast ‘Speel bewust’ ook in ‘Organiseer bewust’. Jij als organisator bent verantwoordelijk voor het correct omgaan met persoonsgegevens, een eerlijke trekking van de winnaar en heldere communicatie van actievoorwaarden.

Bescherm je speler en je merk, organiseer bewust!

Met Lotify regel je alles in een handomdraai

Wij geloven in verantwoord spelen én verantwoord organiseren. Een team van developers zorgt elke dag weer dat een winactie voor zowel een merk als voor de deelnemer simpel, veilig en transparant verloopt. Integraties met eigen CRM systemen? Daar draaien wij onze hand niet voor om.

Creëer

Promoot

Maak impact

Verantwoord

Aan de slag met Lotify?

We helpen je graag met het opstarten.

Laatste updates

Blogs

Het verschil tussen loterijen en winacties: wat moet je weten?

Hoewel er bij loterij en winacties beide prijzen te winnen vallen, zijn er toch significante verschillen tussen het doel, de opzet en de regelgeving. Lees ...

Een online loterij als fondsenwervend kanaal

Een digitale loterij is hét nieuwe kanaal voor fondsenwerving. Terwijl je geld ophaalt trek je ook nog eens een jongere doelgroep aan. ...

Wanneer heb ik een loterijvergunning nodig?

Afhankelijk van het prijzenpakket moet een vergunning bij de lokale gemeente of bij de Kansspelautoriteit worden aangevraagd. Lees hier meer. ...
we doen wat we beloven

Ervaringen

“De loterij is helemaal geslaagd! Met 1309 loten zijn we dik en dik tevreden! Het platform werkt mooi en we hebben veel complimenten gekregen over hoe alles eruit ziet. Alles ging zo makkelijk qua betalen en loten etc. Ook de mails achteraf bleken super te werken. Na dit succes zullen we vast en zeker weer een loterij gaan organiseren. Dus dan weten we jullie zeker weer te vinden.”

Eddie Sprietsma - FC Burgum
We hebben een zware tijd achter de rug met de Corona crisis, door het werken met Lotify hebben wij een leuke actie op kunnen zetten om mensen de gelegenheid te geven ons te steunen. We hebben fijn samen gewerkt met Lotify, een eigen website gemaakt voor de loterij, de prijzen kunnen beheren en een zorgeloze trekking van de prijzen kunnen doen. Voor ons werkte het geweldig en waren de reacties van de deelnemers zeer positief. Lotify heeft ons door dit gehele proces op een fijne, vriendelijke en professionele manier geloodst.
Manege de Arckelhoeve - Carina Kok