6147 Logoschetsen Lotify_DEF_lotify logo without tagline gradient (3)

Kraak de Kluis

Verbind een doelgroep aan je merk met de unieke Kraak de Kluis winactie. Plaats de kluis bij een evenement en verzamel leads terwijl je impact maakt bij de bezoekers. 

Door een interactieve en boeiende ervaring te bieden, laten mensen hun data achter. Een win-win situatie natuurlijk, want met elke deelname kom je weer dichter bij jouw leads doelstelling komt en maken jouw klanten tegelijkertijd kans op leuke prijzen!

Wij faciliteren de kluis en de techniek. Jij regelt de prijzen en de begeleiding van de deelnemers op locatie.

Bekijk de instructievideo om te zien hoe het werkt.

Compliancy

Organiseer Bewust

Wij geloven naast ‘Speel bewust’ ook in ‘Organiseer bewust’. Jij als organisator bent verantwoordelijk voor het correct omgaan met persoonsgegevens, een eerlijke trekking van de winnaar en heldere communicatie van actievoorwaarden.

Bescherm je speler en je merk, organiseer bewust!

Waarom een winactie via Lotify?

Organiseer bewust

De Lotify tool is gecertificeerd en geheel ingericht conform wet- en regelgeving van de kansspelautoriteit. Ga bewust om met de gegevens van de deelnemers en win vertrouwen.

Verbind met je doelgroep

Door de interactie tussen het merk en de deelnemer en door de winkans op mooie prijzen wordt loyaliteit gestimuleerd.

Datageneratie

Verzamel kwalitatieve leads en doelgroepinzichten om die om te zetten in nieuwe klanten.

Gebruiksvriendelijk

Via een gebruiksvriendelijke editor kan de winactie van A tot Z worden opgezet, afgerond en geëvalueerd via een realtime dashboard.

De 3% omzet verhoging op bedragen van €75 of meer was mooi meegenomen!​

Staatsloterij Kraak de Kluis

Staatsloterij had op de Huishoudbeurs de uitdaging om waardevolle leads te genereren die omgezet kunnen worden naar potentiele abonnee spelers. Maar hoe krijg je de aandacht op deze druk bezochte beurs? 

Oplossing

Er werd een speciale kluis ontwikkeld en geproduceerd die op de software van Lotify draait. Het concept was simpel: bezoekers kregen de kans om de kluis te kraken na inschrijving en maakten vervolgens kans op mooie prijzen na het achterlaten van hun data.

Resultaat

De ‘Kraak de Kluis’ winactie verliep conform doelstelling. Opvallend was de enorm hoge opt-in ratio van 50%. Dit toont de betrokkenheid en interesse van het publiek op de Huishoudbeurs.

0 %
Deelnemers
0
Prijzen
0 %
Opt-ins
Over ons

Wij geloven in verantwoord spelen én verantwoord organiseren.

Onze drijfveer is om impact te maken voor groot en klein. We hebben onze kennis van techniek en kansspelen gebundeld om een innovatieve software tool te ontwikkelen. Hiermee wordt de organisatie van winacties en loterijen toegankelijk gemaakt voor iedereen.

Zo kun je door middel van gamification doelgroepen aan je merk binden. Compliancy is ons speerpunt. Alles wat we doen staat in het teken van transparantie, eerlijke winnaars en bewust organiseren. Dit is niet alleen prettig voor de organisator, maar ook voor de digitale deelnemer. 

Kraak de Kluis winacties

De basis opzet kost maar een uurtje

Hoe het werkt

Een team van developers zorgt elke dag weer dat een winactie voor zowel een merk als voor de deelnemer simpel, veilig en transparant verloopt. Integraties met eigen CRM systemen? Daar draaien wij onze hand niet voor om.

Creëer de actiepagina

Promoot de winactie

Resultaat monitoren

Organiseer Bewust

Aan de slag met een kraak de kluis?

We helpen je graag met opstarten.

Laatste updates

Blogs

Het verschil tussen loterijen en winacties: wat moet je weten?

Er vallen te prijzen te winnen bij zowel loterijen als winacties. Toch zijn er significante verschillen: het doel, de opzet en de regelgeving. ...

Winacties: van deelnemers naar trouwe volgers!

Een winactie kan een effectieve bijdrage leveren aan je marketingstrategie. Zet deelnemers om in trouwe volgers met een loyaliteitsactie. ...

8 redenen om een winactie op te zetten

Winacties of promotionele kansspelen kunnen bijdragen aan je marketing doelstellingen, zoals groei in loyaliteit, leadgeneratie of merkbekendheid. ...

Samen maken we impact

De kluis wordt regelmatig met succes ingezet.

we doen wat we beloven

Ervaringen

Winkelcentrum Lange Voort

“Bij een zomeractie konden bezoekers van de Lange Voort gedurende 9 weken verschillende prijzen winnen. De Lotify app hebben wij als erg prettig ervaren.
Het was erg makkelijk en duidelijk om de prijzen toe te voegen en te zorgen voor alles op het gebied van naam winkels, foto’s, logo’s etc. Met één druk op de knop stond alles op de website die ervoor gemaakt was, werden de trekkingen berekend en kwamen daar zo de winnaars uitrollen.”

“De loterij is helemaal geslaagd! Met 1309 loten zijn we dik en dik tevreden! Het platform werkt mooi en we hebben veel complimenten gekregen over hoe alles eruit ziet. Alles ging zo makkelijk qua betalen en loten etc. Ook de mails achteraf bleken super te werken. Na dit succes zullen we vast en zeker weer een loterij gaan organiseren. Dus dan weten we jullie zeker weer te vinden.”

Eddie Sprietsma - FC Burgum
We hebben een zware tijd achter de rug met de Corona crisis, door het werken met Lotify hebben wij een leuke actie op kunnen zetten om mensen de gelegenheid te geven ons te steunen. We hebben fijn samen gewerkt met Lotify, een eigen website gemaakt voor de loterij, de prijzen kunnen beheren en een zorgeloze trekking van de prijzen kunnen doen. Voor ons werkte het geweldig en waren de reacties van de deelnemers zeer positief. Lotify heeft ons door dit gehele proces op een fijne, vriendelijke en professionele manier geloodst.
Manege de Arckelhoeve - Carina Kok