6147 Logoschetsen Lotify_DEF_lotify logo without tagline white

Organiseer een online loterij

Via het Lotify platform kun je online een loterij organiseren om geld in te zamelen voor jouw organisatie. Goede doelen, sportverenigingen, stichtingen, rotaries en andere maatschappelijke organisaties gingen je voor. De online tool is eenvoudig in gebruik. Zo kun je op eigen intuïtie zelfstandig een digitale loterij opzetten en afronden met een mooi resultaat.

Alles geheel volgens de Nederlandse wet​

Alles gaat geheel volgens de Nederlandse wetgeving en met eerlijke kansen voor elke deelnemer. Een win-win situatie natuurlijk, want terwijl er met elk verkocht lot geld wordt opgehaald voor een goed doel, maken de lotenkopers kans op mooie prijzen!

Waarom een loterij organiseren?​

Zamel geld in voor het goede doel​

De opbrengst van de loterij gaat naar een doel van maatschappelijk belang terwijl de deelnemers kans maken op mooie prijzen.​

Organiseer bewust

De Lotify tool is gecertificeerd en geheel ingericht conform wet- en regelgeving van de kansspelautoriteit. Ga bewust om met de gegevens van de deelnemers en win vertrouwen. ​

Verbind met je doelgroep​

Lotenkopers maken kans op mooie prijzen. Daarnaast kan een loterij het saamhorigheidsgevoel versterken: samen geld op halen voor een goed doel voelt goed en stimuleert.​

Geef partners een podium​

Vraag jullie (lokale) partners om prijzen beschikbaar te stellen voor het prijzenpakket in ruil voor naam- en logovermelding in de communicatie.​

Door middel van API koppelingen integreert KWF de data gemakkelijk met haar eigen CRM-systeem.

KWF Meerjaren Loterij

KWF heeft jaarlijks veel funding nodig voor onderzoek naar de behandeling van kanker. Om zeker te weten dat ze aan alle wet- en regelgeving van een loterij voldoen heeft KWF een meerjarenloterij lopen via het Lotify platform.

Oplossing

De website kwfloterij.nl is volledig custom made gebouwd op basis van de wensen en behoeften van KWF. Per kwartaal voeren wij de trekking uit via ons gecertificeerde platform. Daardoor is elke winnaar eerlijk bepaald. Door middel van onze API’s integreert KWF gemakkelijk met haar CRM-systemen. Dit biedt inzicht in deelnemersgegevens, trekkingsgegevens en ordergegevens. Zo wordt de data volledig AVG-proof en geautomatiseerd uitgewisseld. 

Resultaat

Op jaarbasis haalt KWF een omzet op van ruim 9 miljoen euro met de loterij! Het gros komt uit een vaste abonneebase. De gemiddelde abo speler speelt mee met gemiddeld 2 loten. Losse loten kunnen ook aangekocht worden voor 9 euro per lot. We zijn enorm trots op deze samenwerking en vooral op de social impact die gemaakt wordt met de opbrengst.

0 mio
Omzet per trekking
0
Lotprijs
0
Deelnemers per Q
Over ons

Social impact voor groot en klein

Onze drijfveer is om impact te maken voor groot en klein. We hebben onze kennis van techniek en kansspelen gebundeld om een innovatieve software tool te ontwikkelen. Hiermee wordt de organisatie van online donaties, loterijen en winacties toegankelijk gemaakt voor iedereen.

Goede doelen en sportclubs kunnen geld ophalen, terwijl retailers door middel van gamification doelgroepen aan zich kunnen binden. Compliancy is ons speerpunt. Alles wat we doen staat in het teken van transparantie, eerlijke winnaars en bewust organiseren. Dit is niet alleen prettig voor de organisator, maar ook voor de digitale deelnemer. 

Dit hebben we bereikt

Het platform biedt alles dat nodig is om impact te maken voor jouw merk of goede doel.

Configureer je spel. Style je eigen landingspagina en formulier.

Genereer QR codes, Social media sharing en shortlinks

Realtime dashboard en analytics integratie om zo alles door te meten.

Aan de slag met Lotify?

We helpen je graag met het opstarten.

Laatste updates

Het verschil tussen loterijen en winacties: wat moet je weten?

Er vallen te prijzen te winnen bij zowel loterijen als winacties. Toch zijn er significante verschillen: het doel, de opzet en de regelgeving. ...

Een online loterij als fondsenwervend kanaal

Een digitale loterij is hét nieuwe kanaal voor fondsenwerving. Terwijl je geld ophaalt trek je ook nog eens een jongere doelgroep aan. ...

Wanneer heb ik een loterijvergunning nodig?

Afhankelijk van het prijzenpakket moet een vergunning bij de lokale gemeente of bij de Kansspelautoriteit worden aangevraagd. ...
we doen wat we beloven

Ervaringen

“Wat ik prettig vond is de back-up van jullie mensen. Die kon ik altijd bereiken en dat is heel prettig. Als je er niet uitkomt is er iemand, er is full support, zelfs in het weekend. Ik denk dat dit ook voor veel mensen heel waardevol is. Dus het is niet zo, we hebben een goedkoop abonnement, we pleuren je erin en daar zit geen support bij of die word je achteraf afgerekend. Ik vind dat full service level heel fijn.”

Fonds Gehandicaptensport

“De loterij is helemaal geslaagd! Met 1309 loten zijn we dik en dik tevreden! Het platform werkt mooi en we hebben veel complimenten gekregen over hoe alles eruit ziet. Alles ging zo makkelijk qua betalen en loten etc. Ook de mails achteraf bleken super te werken. Na dit succes zullen we vast en zeker weer een loterij gaan organiseren. Dus dan weten we jullie zeker weer te vinden.”

FC Burgum
We hebben een zware tijd achter de rug met de Corona crisis, door het werken met Lotify hebben wij een leuke actie op kunnen zetten om mensen de gelegenheid te geven ons te steunen. We hebben fijn samen gewerkt met Lotify, een eigen website gemaakt voor de loterij, de prijzen kunnen beheren en een zorgeloze trekking van de prijzen kunnen doen. Voor ons werkte het geweldig en waren de reacties van de deelnemers zeer positief. Lotify heeft ons door dit gehele proces op een fijne, vriendelijke en professionele manier geloodst.
Manege de Arckelhoeve

Samen maken we social impact

Ons platform is super schaalbaar. Elk doel is voor ons even belangrijk, van groot tot klein! Zo werkten we bijvoorbeeld met: