6147 Logoschetsen Lotify_DEF_lotify logo without tagline gradient (3)

Winacties voor retailers

Met een winactie via het Lotify platform is het verzamelen van leads, loyalty of doelgroep inzichten niet alleen gemakkelijk en fun, maar ook op verantwoorde wijze geregeld.

Waar we goed in zijn

De voordelen van Lotify winacties

Gecertificeerde trekking

Gebruiksvriendelijke Tool

Custom Oplossingen

De 3% omzet verhoging op bedragen van €75 of meer was mooi meegenomen!​

IKEA 75 jaar winactie​

Wie jarig is trakteert! Zo kwam IKEA bij ons met de vraag hoe zij klanten konden belonen met een leuke winactie ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan. Daarnaast was de doelstelling om de database van de IKEA Family Card op te schoenen en uit te breiden. 

Oplossing

Voor de IKEA Family Card leden organiseerde IKEA een gratis loyaliteits winactie waarbij het kaartnummer het unieke persoonlijke lotnummer was. Zo maakten klanten elke maand kans op ruim 1.000 prijzen tot €5.000,- Leden ontvingen een lot voor het activeren van de kaart, voor het updaten van de persoonsgegevens en bij aankoop van min. €75,- in de actieperiode. 

Resultaat

Het resultaat was boven verwachting: 320.000 deelnemers, een stijging van 10% in geregistreerde Family Card Members, ruim 3% verhoging van de omzet met bedragen van meer dan €75,-.

0 %
Stijging registraties
> 0
Prijzen
0
Deelnemers
Over ons

Impact maken

Onze drijfveer is om impact te maken. We hebben onze kennis van techniek en kansspelen gebundeld om een innovatieve software tool te ontwikkelen. Hiermee wordt de organisatie van online winacties eenvoudig gemaakt voor iedereen. 

Organisaties kunnen door middel van gamification doelgroepen aan zich binden. Compliancy is ons speerpunt. Alles wat we doen staat in het teken van transparantie, eerlijke winnaars en bewust organiseren. Dit is niet alleen prettig voor de organisator, maar ook voor de deelnemer. 

Of je nu als grote landelijke stichting of voor een klein plaatselijk initiatief een loterij wilt organiseren, wij helpen je! Bekijk wie je voor gingen.

Samen realiseren we jouw doelstellingen

Ons platform is super schaalbaar. Elke organisatie is voor ons even belangrijk, van groot tot klein! Zo werkten we bijvoorbeeld met:

Compliancy

Organiseer Bewust

Wij geloven naast ‘Speel bewust’ ook in ‘Organiseer bewust’. Jij als organisator bent verantwoordelijk voor het correct omgaan met persoonsgegevens, een eerlijke trekking van de winnaar en heldere communicatie van actievoorwaarden.

Bescherm je speler en je merk, organiseer bewust!

Met Lotify regel je alles in een handomdraai

Wij geloven in verantwoord spelen én verantwoord organiseren. Een team van developers zorgt elke dag weer dat een winactie voor zowel een merk als voor de deelnemer simpel, veilig en transparant verloopt. Integraties met eigen CRM systemen? Daar draaien wij onze hand niet voor om.

Creëer

Promoot

Maak impact

Verantwoord

Aan de slag met Lotify?

We helpen je graag met het opstarten.

Laatste updates

Blogs

Het verschil tussen loterijen en winacties: wat moet je weten?

Er vallen te prijzen te winnen bij zowel loterijen als winacties. Toch zijn er significante verschillen: het doel, de opzet en de regelgeving. ...

Winacties: van deelnemers naar trouwe volgers!

Een winactie kan een effectieve bijdrage leveren aan je marketingstrategie. Zet deelnemers om in trouwe volgers met een loyaliteitsactie. ...

8 redenen om een winactie op te zetten

Winacties of promotionele kansspelen kunnen bijdragen aan je marketing doelstellingen, zoals groei in loyaliteit, leadgeneratie of merkbekendheid. ...
we doen wat we beloven

Ervaringen

“De loterij is helemaal geslaagd! Met 1309 loten zijn we dik en dik tevreden! Het platform werkt mooi en we hebben veel complimenten gekregen over hoe alles eruit ziet. Alles ging zo makkelijk qua betalen en loten etc. Ook de mails achteraf bleken super te werken. Na dit succes zullen we vast en zeker weer een loterij gaan organiseren. Dus dan weten we jullie zeker weer te vinden.”

Eddie Sprietsma - FC Burgum

“Bij een zomeractie konden bezoekers van de Lange Voort gedurende 9 weken verschillende prijzen winnen. De Lotify app hebben wij als erg prettig ervaren.
Het was erg makkelijk en duidelijk om de prijzen toe te voegen en te zorgen voor alles op het gebied van naam winkels, foto’s, logo’s etc. Met één druk op de knop stond alles op de website die ervoor gemaakt was, werden de trekkingen berekend en kwamen daar zo de winnaars uitrollen.”

WINKELCENTRUM LANGE VOORT​