6147 Logoschetsen Lotify_DEF_lotify logo without tagline gradient (3)

Wij zijn er voor de sport.

Haal gemakkelijk geld op voor jouw doel met de simpele software tool voor online donaties en digitale loterijen. 

Meerdere functionaliteiten binnen het platform zijn speciaal ontwikkeld voor sportbonden, -clubs en leden. 

Waar we goed in zijn

De voordelen van Lotify

Gecertificeerde trekking

Gebruiksvriendelijke Tool

Custom Oplossingen

Vanwege het succes heeft FC Twente het jaar erna opnieuw een loterij georganiseerd.

De 'trots op onze Veste' Loterij

In coronatijd wilde FC Twente clubleden graag betrokken houden. Ook was er funding nodig voor onderhoud aan het FC Twente stadion: de Grolsche Veste. Daarom werd een loterij georganiseerd. 

Met een lot maakte je kans op mooie prijzen. De lotprijs was een leuke knipoog naar het jaar dat FC Twente is opgericht: €19,65. Met dank aan de sonsoren van de club had het prijzenpakket een waarde van ruim €80.000 euro. Het bestond uit o.a. een Volkswagen Polo, een voetbalreis, seizoenskaarten en een meet & greet met een speler uit het elftal. De actie leefde enorm. Winnaars werden bekend gemaakt in een YouTube video. 

Resultaat

0
Opbrengst
0
aan prijzen
Over ons

Social impact voor groot en klein

Onze drijfveer is om impact te maken voor groot en klein. We hebben onze kennis van techniek en kansspelen gebundeld om een innovatieve software tool te ontwikkelen. Hiermee wordt de organisatie van online donaties, loterijen en winacties toegankelijk gemaakt voor iedereen. 

Goede doelen en sportclubs kunnen geld ophalen, terwijl anderen door middel van gamification doelgroepen aan zich kunnen binden. Compliancy is ons speerpunt. Alles wat we doen staat in het teken van transparantie, eerlijke winnaars en bewust organiseren. Dit is niet alleen prettig voor de organisator, maar ook voor de deelnemer. 

SportCases

Laat je inspireren

Of je nu als grote landelijke stichting of voor een klein plaatselijk initiatief een loterij wilt organiseren, wij helpen je! Bekijk wie je voor gingen.

Samen maken we social impact

Ons platform is super schaalbaar. Elk doel is voor ons even belangrijk, van groot tot klein! Zo werkten we bijvoorbeeld met:

Clublink

De bond organiseert, de vereniging profiteert

Eén van onze extra functionaliteiten is Clublink. Dit is ontstaan vanuit de wens om als sportbond iets te organiseren waar verenigingen met minimale inspanning, toch maximaal resultaat kunnen behalen.

Teamlink

Motiveer je leden, maak ze ambassadeurs.

Met Teamlink barst ook binnen de vereniging de onderlinge strijd los! Met de Teamlink functionaliteit kunnen teams of andere ambassadeurs van de club zelf een unieke verkooplink aanmaken. De loten die via deze link worden verkocht, worden toegekend aan het desbetreffende team. 

Sponsoren

Betrek lokale sponsoren, maak een eigen clubpagina.

Ook aan de lokale sponsoren is gedacht. Want hoe leuk is het om ook hen deel te maken van de loterij? Voor de deelnemende clubs hebben we de mogelijkheid gebouwd om binnen de overkoepelende loterij ook een eigen clubpagina aan te maken en hier ook een eigen prijzenpakket toe te voegen.

Compliancy

Organiseer Bewust

Wij geloven naast ‘Speel bewust’ ook in ‘Organiseer bewust’. Jij als organisator bent verantwoordelijk voor het correct omgaan met persoonsgegevens, een eerlijke trekking van de winnaar en heldere communicatie van actievoorwaarden.

Bescherm je speler en je merk, organiseer bewust!

Met Lotify regel je alles in een handomdraai

Wij geloven in verantwoord spelen én verantwoord organiseren. Een team van developers zorgt elke dag weer dat een winactie voor zowel een merk als voor de deelnemer simpel, veilig en transparant verloopt. Integraties met eigen CRM systemen? Daar draaien wij onze hand niet voor om.

Creëer

Promoot

Maak impact

Verantwoord

Aan de slag met Lotify?

We helpen je graag met het opstarten.

Laatste updates

Blogs

Het verschil tussen loterijen en winacties: wat moet je weten?

Hoewel er bij loterij en winacties beide prijzen te winnen vallen, zijn er toch significante verschillen tussen het doel, de opzet en de regelgeving. Lees ...

Een online loterij als fondsenwervend kanaal

Een digitale loterij is hét nieuwe kanaal voor fondsenwerving. Terwijl je geld ophaalt trek je ook nog eens een jongere doelgroep aan. ...

Wanneer heb ik een loterijvergunning nodig?

Afhankelijk van het prijzenpakket moet een vergunning bij de lokale gemeente of bij de Kansspelautoriteit worden aangevraagd. Lees hier meer. ...
we doen wat we beloven

Ervaringen

“De loterij is helemaal geslaagd! Met 1309 loten zijn we dik en dik tevreden! Het platform werkt mooi en we hebben veel complimenten gekregen over hoe alles eruit ziet. Alles ging zo makkelijk qua betalen en loten etc. Ook de mails achteraf bleken super te werken. Na dit succes zullen we vast en zeker weer een loterij gaan organiseren. Dus dan weten we jullie zeker weer te vinden.”

Eddie Sprietsma - FC Burgum
We hebben een zware tijd achter de rug met de Corona crisis, door het werken met Lotify hebben wij een leuke actie op kunnen zetten om mensen de gelegenheid te geven ons te steunen. We hebben fijn samen gewerkt met Lotify, een eigen website gemaakt voor de loterij, de prijzen kunnen beheren en een zorgeloze trekking van de prijzen kunnen doen. Voor ons werkte het geweldig en waren de reacties van de deelnemers zeer positief. Lotify heeft ons door dit gehele proces op een fijne, vriendelijke en professionele manier geloodst.
Manege de Arckelhoeve - Carina Kok