6147 Logoschetsen Lotify_DEF_lotify logo without tagline white

Digitaal collecteren met online donaties

Regel donaties voor jouw organisatie via het online Lotify platform. Geld ophalen voor goede doelen en culturele instellingen is snel, volledig digitaal en veilig te regelen.

Donaties binnenhalen op je eigen site​

Style een online donatieformulier in eigen huisstijl voor op de website. Zo kunnen eenmalige donaties worden opgehaald bij bezoekers van de site. Daarnaast kan op een fysieke locatie worden gedoneerd via promotionele materialen met een QR code. Door deze te scannen op de mobiele telefoon kan via iDeal een bedrag naar keuze worden ingevuld. Deze bedragen komen ten goede aan jouw doel.

Waarom donaties via Lotify?

Zamel geld in voor het goede doel​

De opbrengst van de eenmalige donaties komen ten goede aan een doel van maatschappelijk belang. ​

Veilige betaling​

Via de eigen payment service provider (PSP) of via onze preferred partner Buckaroo kan een veilige en betrouwbare betaling via iDeal gegarandeerd worden en profiteert het doel van lage transactiekosten per donatie.

Datageneratie voor nieuwe donateurs​

Verzamel leads en doelgroepinzichten die na opvolging structurele donateurs kunnen worden.

Gebruiksvriendelijk editor ​

Via een gebruiksvriendelijke editor kan het donatieformulier naar wens gestyled worden. Daarnaast zijn de donaties te volgen in een real time dashboard.

Over ons

Social impact voor groot en klein

Onze drijfveer is om impact te maken voor groot en klein. We hebben onze kennis van techniek en kansspelen gebundeld om een innovatieve software tool te ontwikkelen. Hiermee wordt de organisatie van online donaties, loterijen en winacties toegankelijk gemaakt voor iedereen.

Goede doelen en sportclubs kunnen geld ophalen, terwijl retailers door middel van gamification doelgroepen aan zich kunnen binden. Compliancy is ons speerpunt. Alles wat we doen staat in het teken van transparantie, eerlijke winnaars en bewust organiseren. Dit is niet alleen prettig voor de organisator, maar ook voor de digitale deelnemer.

Samen maken we social impact

Ons platform is super schaalbaar. Elk doel is voor ons even belangrijk, van groot tot klein! Zo werkten we bijvoorbeeld met:

Met Lotify regel je alles in een handomdraai

Wij geloven in verantwoord spelen én verantwoord organiseren. Een team aan developers zorgt elke dag weer dat een winactie voor zowel de organisator als voor de donateur simpel, veilig en transparant verloopt. Integraties met eigen CRM systemen? Daar draaien wij onze hand niet voor om.

Creëer

Promoot

Maak impact

Verantwoord

Aan de slag met donaties?

We helpen je graag om op te starten.

Laatste updates

Het verschil tussen loterijen en winacties: wat moet je weten?

Hoewel er bij loterij en winacties beide prijzen te winnen vallen, zijn er toch significante verschillen tussen het doel, de opzet en de regelgeving. Lees ...

Een online loterij als fondsenwervend kanaal

Een digitale loterij is hét nieuwe kanaal voor fondsenwerving. Terwijl je geld ophaalt trek je ook nog eens een jongere doelgroep aan. ...

Wanneer heb ik een loterijvergunning nodig?

Afhankelijk van het prijzenpakket moet een vergunning bij de lokale gemeente of bij de Kansspelautoriteit worden aangevraagd. Lees hier meer. ...
we doen wat we beloven

Ervaringen

“De loterij is helemaal geslaagd! Met 1309 loten zijn we dik en dik tevreden! Het platform werkt mooi en we hebben veel complimenten gekregen over hoe alles eruit ziet. Alles ging zo makkelijk qua betalen en loten etc. Ook de mails achteraf bleken super te werken. Na dit succes zullen we vast en zeker weer een loterij gaan organiseren. Dus dan weten we jullie zeker weer te vinden.”

Eddie Sprietsma - FC Burgum
We hebben een zware tijd achter de rug met de Corona crisis, door het werken met Lotify hebben wij een leuke actie op kunnen zetten om mensen de gelegenheid te geven ons te steunen. We hebben fijn samen gewerkt met Lotify, een eigen website gemaakt voor de loterij, de prijzen kunnen beheren en een zorgeloze trekking van de prijzen kunnen doen. Voor ons werkte het geweldig en waren de reacties van de deelnemers zeer positief. Lotify heeft ons door dit gehele proces op een fijne, vriendelijke en professionele manier geloodst.
Manege de Arckelhoeve - Carina Kok