6147 Logoschetsen Lotify_DEF_lotify logo without tagline white

Zet een converterende winactie op!

Met een winactie via het Lotify platform is het verzamelen van leads, loyalty of doelgroep inzichten niet alleen gemakkelijk en fun, maar ook op verantwoorde wijze geregeld.

Wij nemen alles uit handen​

Wij faciliteren naast leuke games alles op het gebied van techniek, uitgifte van lotnummers, eerlijke trekking van winnaars en het waarborgen van wet- en regelgeving. Alles gaat geautomatiseerd via ons online platform.

Een win-win situatie natuurlijk, want terwijl je met elke deelname weer een beetje dichter bij jouw doelstelling komt, maken de deelnemers kans op leuke prijzen!

Waarom een winactie via Lotify?​

Organiseer bewust​

De Lotify tool is gecertificeerd en geheel ingericht conform wet- en regelgeving van de kansspelautoriteit. Ga bewust om met de gegevens van de deelnemers en win vertrouwen.

Verbind met je doelgroep​

Door de interactie tussen het merk en de deelnemer en door de winkans op mooie prijzen wordt loyaliteit gestimuleerd. ​

Datageneratie

Verzamel kwalitatieve leads en doelgroepinzichten om die om te zetten in nieuwe klanten.​

Gebruiksvriendelijk editor

Via een gebruiksvriendelijke editor kan de winactie van A tot Z worden opgezet, afgerond en geëvalueerd via een realtime dashboard.​

Het winactie aanbod

Een selectie uit de Lotify winacties

Scan & win

Scan de QR code, laat gegevens achter en speel mee voor het prijzenpakket.

Sign-up & win

Schrijf je in voor de winactie en speel mee voor prijzen na het achterlaten van de gegevens.

Voorspel & win

Voorspel een uitslag (bv. voetbalwedstrijd) en speel mee voor prijzen.

Voucher & win

Vul de unieke vouchercode in, laat gegevens achter en speel mee.

Kies je prijs & win

Vul gegevens in, kies de prijs en speel mee met de trekking.

Kraak de Kluis & win

Schrijf je in voor de winactie, toets de unieke code in op de kluis. Opent deze, dan heb je prijs.

Kras en win

Kras de unieke code, laat gegevens achter en speel mee voor het prijzenpakket.

Enquête & win

Vul de enquête in, laat gegevens achter en speel mee.

Spin & win

Draai het rad en maak kans op prijzen na het achterlaten van de gegevens.

Een succesvolle campagne in 3 eenvoudige stappen

Het platform biedt alles dat nodig is om impact te maken voor jouw merk of goede doel.

Creëer

Configureer je spel. Style je eigen landingspagina en formulier.

Promoot

Genereer QR codes, Social media sharing en shortlinks

Impact

Realtime dashboard en analytics integratie om zo alles door te meten.

3% omzet verhoging op bedragen van €75 of meer was mooi meegenomen!

IKEA 75 jaar winactie​

Wie jarig is trakteert! Zo kwam IKEA bij ons met de vraag hoe zij klanten konden belonen met een leuke winactie ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan. Daarnaast was de doelstelling om de database van de IKEA Family Card op te schoenen en uit te breiden. 

Oplossing

Voor de IKEA Family Card leden organiseerde IKEA een gratis loyaliteits winactie waarbij het kaartnummer het unieke persoonlijke lotnummer was. Zo maakten klanten elke maand kans op ruim 1.000 prijzen tot €5.000,- Leden ontvingen een lot voor het activeren van de kaart, voor het updaten van de persoonsgegevens en bij aankoop van min. €75,- in de actieperiode. 

Resultaat

Het resultaat was boven verwachting: 320.000 deelnemers, een stijging van 10% in geregistreerde Family Card Members, ruim 3% verhoging van de omzet met bedragen van meer dan €75,-.

0 %
Stijging registraties
0
Deelnemers
Over ons

Wij geloven in verantwoord spelen én verantwoord organiseren.

Onze drijfveer is om impact te maken voor groot en klein. We hebben onze kennis van techniek en kansspelen gebundeld om een innovatieve software tool te ontwikkelen. Hiermee wordt de organisatie van online donaties, loterijen en winacties toegankelijk gemaakt voor iedereen.

Goede doelen en sportclubs kunnen geld ophalen, terwijl retailers door middel van gamification doelgroepen aan zich kunnen binden. Compliancy is ons speerpunt. Alles wat we doen staat in het teken van transparantie, eerlijke winnaars en bewust organiseren. Dit is niet alleen prettig voor de organisator, maar ook voor de digitale deelnemer. 

Dit hebben we bereikt

Succesvolle winacties

Aan de slag met een winactie?

We helpen je graag met opstarten.

Laatste updates

Blogs

Het verschil tussen loterijen en winacties: wat moet je weten?

Hoewel er bij loterij en winacties beide prijzen te winnen vallen, zijn er toch significante verschillen tussen het doel, de opzet en de regelgeving. Lees ...

Winacties: van deelnemer naar trouwe volger!

Een winactie kan een effectieve bijdrage leveren aan je marketingstrategie. Lees hier hoe deelnemers omgezet kunnen worden in volgers. ...

8 redenen om een winactie op te zetten

Winacties kunnen bijdragen aan je marketing doelstellingen op het gebied van loyaliteit, leadgeneratie of merkbekendheid. ...

Samen maken we impact

Wij werken voor fantastische organisaties, groot en klein:

we doen wat we beloven

Ervaringen

Winkelcentrum Lange Voort

“Bij een zomeractie konden bezoekers van de Lange Voort gedurende 9 weken verschillende prijzen winnen. De Lotify app hebben wij als erg prettig ervaren.
Het was erg makkelijk en duidelijk om de prijzen toe te voegen en te zorgen voor alles op het gebied van naam winkels, foto’s, logo’s etc. Met één druk op de knop stond alles op de website die ervoor gemaakt was, werden de trekkingen berekend en kwamen daar zo de winnaars uitrollen.”

“De loterij is helemaal geslaagd! Met 1309 loten zijn we dik en dik tevreden! Het platform werkt mooi en we hebben veel complimenten gekregen over hoe alles eruit ziet. Alles ging zo makkelijk qua betalen en loten etc. Ook de mails achteraf bleken super te werken. Na dit succes zullen we vast en zeker weer een loterij gaan organiseren. Dus dan weten we jullie zeker weer te vinden.”

Eddie Sprietsma - FC Burgum
We hebben een zware tijd achter de rug met de Corona crisis, door het werken met Lotify hebben wij een leuke actie op kunnen zetten om mensen de gelegenheid te geven ons te steunen. We hebben fijn samen gewerkt met Lotify, een eigen website gemaakt voor de loterij, de prijzen kunnen beheren en een zorgeloze trekking van de prijzen kunnen doen. Voor ons werkte het geweldig en waren de reacties van de deelnemers zeer positief. Lotify heeft ons door dit gehele proces op een fijne, vriendelijke en professionele manier geloodst.
Manege de Arckelhoeve - Carina Kok