6147 Logoschetsen Lotify_DEF_lotify logo without tagline gradient (3)

Organiseer Bewust

Bij het organiseren van een loterij of winactie komt juridisch wel wat kijken. Lotify ontzorgd jou daar volledig bij. De Nederlandse wet- en regelgeving voor privacy (AVG) en kansspelen is volledig geïntegreerd in het platform. Zo denk je niet alleen aan de bescherming van je eigen merk, maar ook aan je klanten. Omdat alles goed geregeld is bij Lotify kan de JZ afdeling snel een go kan geven op je plannen. 

Compliancy

Organiseer Bewust

Wij geloven naast ‘Speel bewust’ ook in ‘Organiseer bewust’. Jij als organisator bent verantwoordelijk voor het correct omgaan met persoonsgegevens, een eerlijke trekking van de winnaar en heldere communicatie van actievoorwaarden.

Bescherm je speler en je merk, organiseer bewust!

Functionaliteiten van het platform

De tool regelt alles geautomatiseerd op het gebied van techniek, betalingen, uitgifte van lotnummers, eerlijke trekking, deelnemerscommunicatie en het waarborgen van wet- en regelgeving.

Gebruiksvriendelijke editor

12+ game concepts

Gecertificeerde trekking

Realtime Dashboard

Custom oplossingen

Nederlandse klantenservice

QR-code generatie

Data analytics

Over ons

Social impact voor groot en klein

Onze drijfveer is om impact te maken voor groot en klein. Door onze kennis van techniek en kansspelen te bundelen hebben wij een innovatieve software tool gebouwd. Zo wordt de organisatie van donaties, loterijen en winacties toegankelijk gemaakt voor iedereen.

we doen wat we beloven

Ervaring

"We hebben fijn samen gewerkt met Lotify, een eigen website gemaakt voor de loterij, de prijzen kunnen beheren en een zorgeloze trekking van de prijzen kunnen doen. Voor ons werkte het geweldig en waren de reacties van de deelnemers zeer positief."

Carina Kok​
Manege de Arckelhoeve​

Aan de slag met organiseer bewust?

We helpen je graag om op te starten.