Wij maken
social impact.

Ons verhaal

Waarom we doen wat we doen.

Lees meer

Onze kernwaardes

Wat ons motiveert.

Lees meer

Lotify Flywheel

Waarom een platform.

Lees meer

Ons verhaal

Wij geloven dat een moderne vorm van online loterijen en winacties het middel is voor goede doelen om op een leuke manier meer funding en kwalitatieve leads op te halen. Zo kunnen zij tegelijkertijd iets terug geven aan de gevers.

Daarom helpt Lotify organisaties met het organiseren van kansspelen door het faciliteren van een platform waarop kansspelen kunnen worden georganiseerd en gemanaged. Altijd geheel volgens de Nederlandse wetgeving en met eerlijke kansen voor elke deelnemer.

over lotify
Onze kernwaarden

We change the game

Elke dag houden we ons bezig met het afstoffen van de wereld van online kansspelen. Omdat we vinden dat het anders kan. Nee, we vinden dat het anders moet! Weg met tombola’s, papieren bonnenboekjes en verkoop door minderjarigen. Wij geloven in verantwoord spelen én verantwoord organiseren. Digitaal, innovatief en duurzaam.

Over lotify
onze kernwaarden

We make impact

Wij willen zowel op grote als kleine schaal bijdragen aan de maatschappij. We hebben onze kennis van de loterijwereld gecombineerd met de techniek en een super schaalbaar platform gebouwd. Van grote landelijke goede doelen tot kleine lokale initiatieven, elk doel is even belangrijk voor ons! 

onze kernwaarden

We think like a customer

Binnen Lotify zien we het als sport om de klant altijd centraal te zetten. Of het nu gaat om het bouwen van nieuwe features of de manier van customer support. We vragen ons altijd af: “wat zou onze klant nu het liefste willen en hoe komen we dat te weten?” 

over lotify
onze kernwaarden

We act like an owner

We durven verantwoordelijkheid te pakken en zijn altijd eerlijk en transparant. We nemen ons werk serieus en gaan all-in op het gebied van kwaliteit. Vanzelfsprekend voelen we ons verantwoordelijk voor de tevredenheid van onze klanten, maar zeker ook voor het welzijn van ons team.

onze kernwaarden

We master the rules

Veilig en verantwoord spelen zit in het DNA van ons bedrijf. Alles wat wij doen, voldoet altijd aan de Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van Kansspelen en het verzamelen van persoonsgegevens (AVG).

over lotify
over lotify
onze kernwaarden

We celebrate the wins

Winnen doen we samen. Zowel als team als met onze klanten. En het leukste van winnen? Dat is om samen de overwinning te vieren! Groot of klein, we vinden het belangrijk om stil te staan bij elk succes. 

Het lotify flywheel

Wij bieden jou alle tools die je nodig hebt om social impact te maken voor jouw merk of goede doel. Bewust organiseren staat bij ons altijd centraal.

1

Create

Bouw via onze editor jouw eigen actie-website met deelnemersformulier, stel het prijzenpakket samen en beheer sponsoren.

2

Promoot

Ons platform bevat alle tools om jouw winactie of sociale loterij zo groots mogelijk te promoten. Via o.a. social media, WhatsApp betaallinks, widgets en een QR-generator.

3

Impact

Via ons dashboard volg jij realtime de impact van jouw winactie of loterij op de voet. Ook kunnen we integreren met CRM-systemen, Google en Facebook.

Samen social impact maken?

Wil je gebruik maken van ons platform en social impact maken voor jouw goede doel of organisatie? Of wil je juist bij ons komen werken en meewerken aan de innovatie van onze software?

Nederlandse Loterij neemt meerderheidsbelang in Lotify

"Op deze manier kunnen we nog meer organisaties bereiken om op een verantwoorde wijze loterijen en winacties te organiseren en om daarmee nog meer social impact te maken.”

Guy van Iperen