6147 Logoschetsen Lotify_DEF_lotify logo without tagline gradient (3)

Ons verhaal

Wij geloven dat een moderne vorm van online loterijen en winacties het middel is voor organisaties om op een leuke manier meer funding en kwalitatieve leads op te halen. Zo kunnen zij tegelijkertijd iets terug geven aan de gevers.

Daarom helpt Lotify met het organiseren van kansspelen door het faciliteren van een platform waarop kansspelen kunnen worden georganiseerd en gemanaged. Altijd geheel volgens de Nederlandse wetgeving en met eerlijke kansen voor elke deelnemer. 

Onze kernwaarden

We change the game

Elke dag houden we ons bezig met het afstoffen van de wereld van online kansspelen. Omdat we vinden dat het anders kan. Nee, we vinden dat het anders moet! Weg met tombola’s, papieren bonnenboekjes en verkoop door minderjarigen. Wij geloven in verantwoord spelen én verantwoord organiseren. Digitaal, innovatief en duurzaam.

Onze kernwaarden

We make impact

Wij willen zowel op grote als kleine schaal bijdragen aan de maatschappij. We hebben onze kennis van de loterijwereld gecombineerd met de techniek en een super schaalbaar platform gebouwd. Van grote landelijke goede doelen tot kleine lokale initiatieven, elk doel is even belangrijk voor ons! 

Onze kernwaarden

We think like a customer

Binnen Lotify zien we het als sport om de klant altijd centraal te zetten. Of het nu gaat om het bouwen van nieuwe features of de manier van customer support. We vragen ons altijd af: “wat zou onze klant nu het liefste willen en hoe komen we dat te weten?” 

Onze kernwaarden

We act like an owner

We durven verantwoordelijkheid te pakken en zijn altijd eerlijk en transparant. We nemen ons werk serieus en gaan all-in op het gebied van kwaliteit. Vanzelfsprekend voelen we ons verantwoordelijk voor de tevredenheid van onze klanten, maar zeker ook voor het welzijn van ons team.

Onze kernwaarden

We master the rules

Veilig en verantwoord spelen zit in het DNA van ons bedrijf. Alles wat wij doen, voldoet altijd aan de Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van Kansspelen en het verzamelen van persoonsgegevens (AVG).

Onze kernwaarden

We celebrate the wins

Winnen doen we samen. Zowel als team als met onze klanten. En het leukste van winnen? Dat is om samen de overwinning te vieren! Groot of klein, we vinden het belangrijk om stil te staan bij elk succes. 

Aan de slag met Lotify?

We helpen je graag met het opstarten.

we doen wat we beloven

Ervaringen

“De loterij is helemaal geslaagd! Met 1309 loten zijn we dik en dik tevreden! Het platform werkt mooi en we hebben veel complimenten gekregen over hoe alles eruit ziet. Alles ging zo makkelijk qua betalen en loten etc. Ook de mails achteraf bleken super te werken. Na dit succes zullen we vast en zeker weer een loterij gaan organiseren. Dus dan weten we jullie zeker weer te vinden.”

Eddie Sprietsma - FC Burgum
We hebben een zware tijd achter de rug met de Corona crisis, door het werken met Lotify hebben wij een leuke actie op kunnen zetten om mensen de gelegenheid te geven ons te steunen. We hebben fijn samen gewerkt met Lotify, een eigen website gemaakt voor de loterij, de prijzen kunnen beheren en een zorgeloze trekking van de prijzen kunnen doen. Voor ons werkte het geweldig en waren de reacties van de deelnemers zeer positief. Lotify heeft ons door dit gehele proces op een fijne, vriendelijke en professionele manier geloodst.
Manege de Arckelhoeve - Carina Kok