Nederlandse Loterij neemt een meerderheidsbelang in Lotify

We beginnen 2022 met prachtig nieuws!
Per 23 december 2021 heeft Nederlandse Loterij namelijk een meerderheidsbelang genomen in Lotify.
nieuws

Nederlandse Loterij neemt meerderheidsbelang in Lotify

Nederlandse Loterij heeft een meerderheidsbelang genomen in Lotify. Hiermee voegt zij bijna 300 jaar ervaring met kansspelen toe aan ons bedrijf. 

Met bijna 300 jaar ervaring is Nederlandse Loterij dé expert in het organiseren van verantwoorde en leuke kansspelen zoals Staatsloterij en de Lotto. Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele resultaat aan Nederland. Dankzij deze samenwerking kunnen wij met Lotify nog meer organisaties bereiken om op een verantwoorde wijze loterijen en winacties te organiseren, en daarmee natuurlijk zoveel mogelijk sociale impact te maken.

Hiermee voegen we bijna 300 jaar aan Kansspel ervaring toe aan lotify

Guy van Iperen, CEO Lotify: “Sinds wij Lotify zijn gestart is de drijfveer voor ons: sociaal impact maken. Met ons platform faciliteren wij een moderne vorm van fondsenwervende loterijen en winacties. Wij geloven dat dit voor goede doelen en verenigingen de oplossing is, om op een leuke en verantwoorde manier meer funding op te halen. Door de samenwerking met Nederlandse Loterij voegen wij bijna 300 jaar ervaring met kansspelen toe aan Lotify. Op deze manier kunnen we nog meer organisaties bereiken om op een verantwoorde wijze loterijen en winacties te organiseren en om daarmee nog meer impact te maken.”

Wat betekent dit voor onze klanten?

Lotify blijft als zelfstandige organisatie opereren vanuit Leiden en al onze klanten ook met hetzelfde enthousiasme als voorheen bedienen met onze diensten. Met deze samenwerking halen we nog meer kennis en kunde in huis om onze klanten optimaal te bedienen. 

Meer weten?

Heb je vragen over bovenstaand bericht of ben je benieuwd geworden wat Lotify voor jou zou kunnen betekenen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. We komen graag met je in contact.