6147 Logoschetsen Lotify_DEF_lotify logo without tagline gradient (3)
Hét online crowdfunding platform voor impact.

Venki

Venki is een online platform waar goede doelen via crowdfunding geld kunnen inzamelen voor impactprojecten. In ruil voor support, ontvangen de deelnemers een ‘Lot of Love’ waarmee ze kans maken om een prijs te winnen. Zodra het doelbedrag van een crowdfunding is bereikt, vindt via Lotify de loterijtrekking plaats via ons gecertificeerde trekkingssysteem. Ontdek de mogelijkheden bij Lotify.  

Het platform

Hoe je voor al €2 de wereld een beetje beter kan maken én kans maakt op toffe prijzen!

Venki is hét online crowdfunding platform waar twee werelden samenkomen, namelijk goede doelen en loterijen. Op venki.nl vind je meerdere projecten waarvoor een crowdfunding is gestart. Venki selecteert alle impactprojecten zorgvuldig. Deze projecten hebben één gemeenschappelijk doel: ze maken de wereld een beetje beter. Voor €2 support je jouw favoriete impactproject en krijg je in ruil een Lot of Love waarmee je kans maakt of toffe prijzen.

De trekking

Lot of Love

Voor jouw support aan een impactproject ontvang je voor €2 een Lot of Love. Wordt het doelbedrag van de crowdfunding niet gehaald? Dan krijg je het geld terug. Doel wel gehaald? Dan volgt er een loterijtrekking met prijzen die passen bij de crowdfunding. Én kan het impactproject gefinancierd worden. Een win-win situatie dus. 

image_smartphone_venki2
Wij helpen goede doelen

Gecertificeerde trekkingen: transparant én betrouwbaar

Het winnende lotnummer wordt geselecteerd door ons GLI gecertificeerde trekkingssysteem. Daarmee garandeert Lotify dat de winnaar(s) volledig willekeurig en eerlijk worden getrokken. Dit gebeurt digitaal, met slechts een druk op de knop. Zo zorgen we ervoor dat de loterij op een transparante en betrouwbare manier verloopt. 

We master the rules

Organiseer Bewust

Veilig en verantwoord spelen zit in het DNA van ons bedrijf. Alles wat wij doen, voldoet altijd aan de Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van Kansspelen en het verzamelen van persoonsgegevens (AVG).

we doen wat we beloven

Ervaringen

“De loterij is helemaal geslaagd! Met 1309 loten zijn we dik en dik tevreden! Het platform werkt mooi en we hebben veel complimenten gekregen over hoe alles eruit ziet. Alles ging zo makkelijk qua betalen en loten etc. Ook de mails achteraf bleken super te werken. Na dit succes zullen we vast en zeker weer een loterij gaan organiseren. Dus dan weten we jullie zeker weer te vinden.”

Eddie Sprietsma - FC Burgum

“We hebben een zware tijd achter de rug met de Corona crisis, door het werken met Lotify hebben wij een leuke actie op kunnen zetten om mensen de gelegenheid te geven ons te steunen. We hebben fijn samen gewerkt met Lotify, een eigen website gemaakt voor de loterij, de prijzen kunnen beheren en een zorgeloze trekking van de prijzen kunnen doen. Voor ons werkte het geweldig en waren de reacties van de deelnemers zeer positief. Lotify heeft ons door dit gehele proces op een fijne, vriendelijke en professionele manier geloodst.”

Manege de Arckelhoeve - Carina Kok