6147 Logoschetsen Lotify_DEF_lotify logo without tagline gradient (3)

Lions Boksgala voor de KNRM

Zaterdag 12 november vond in het Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk de 8e editie plaats van Het Lions Boksgala. Tijdens dit boksgala maakte Lionsclub de Brittenburg zich sterk om geld op te halen voor een nieuw boothuis voor de KNRM. Naast een veiling werd er ook geld opgehaald door middel van een digitale loterij. Deze loterij is volledig opgezet en uitgevoerd op het Lotify Platform. 

Het Lions Boksgala

Het Lions Boksgala is een gala dat om het anderhalf jaar word georganiseerd in het Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk door Lionsclub de Brittenburg. Dit is een club met leden uit Katwijk en Noordwijk komen. Iedere Lionsclub zet zich in voor anderen en maakt zich sterk voor een goed doel. Lionsclub de Brittenburg kiest er bewust voor om lokaal actief te zijn en lokaal goede doelen te ondersteunen. Tijdens de 8 edities van het boksgala is er in totaal al €872.500 opgehaald voor verschillende goede doelen.

De KNRM

Tijdens deze 8e editie zamelde de mannen geld in voor de KNRM Noordwijk aan Zee. Het zal ten goede komen aan de bouw van een nieuw boothuis voor de KNRM. Dit geld is hard nodig omdat het oude boothuis al erg verouderd is en er moet dus op dezelfde plek een nieuw toekomstbestendig boothuis komen.

De loterij

Vanuit het Lotify platform was de techniek, het waarborgen van wet- en regelgeving, digitale lot-uitgifte en een eerlijke trekking goed geregeld. De opbrengst van de loterij heeft alle verwachtingen overtroffen! Dit komt mede doordat er een extra element was toegevoegd. Tijdens de loterij kon het KNRM zelf prijzen toevoegen aan het prijzenpakket, maar ook elke bokser kon nog eens losse prijzen beschikbaar stellen. Dit betekende dus dat wanneer jij een lot kocht bij een specifieke bokser je ook nog een kans maakte op extra prijzen uit dat pakket. 

Resultaten

Andere loterij cases

Zelf een loterij opzetten?

Heb je vragen? Of wil je zelf aan de slag met een loterij? Schiet direct een afspraak met ons in. Wij denken graag mee over de mogelijkheden.