6147 Logoschetsen Lotify_DEF_lotify logo without tagline gradient (3)

De KWF Loterij

KWF heeft jaarlijks veel funding nodig voor onderzoek naar de behandeling van kanker. Om zeker te weten dat ze aan alle wet- en regelgeving van een loterij voldoen heeft KWF een meerjarenloterij lopen via het Lotify platform.

Wat houdt de KWF loterij in?

De website

De website kwfloterij.nl is volledig custom made gebouwd op basis van de wensen en behoeften van KWF. Ons team van developers blijft de loterij continu optimaliseren. We houden korte lijntjes met elkaar, zodat we steeds nieuwe features kunnen toevoegen en de conversie kunnen verhogen.

De trekking

Iedere tweede dinsdag van de maanden januari, april, juli en oktober voeren wij de trekking uit via ons gecertificeerde platform. Daardoor is elke winnaar eerlijk bepaald. Door middel van onze API’s integreert KWF gemakkelijk met haar CRM-systemen. Via onze webhooks blijven de systemen altijd op de hoogte van o.a. deelnemersgegevens, trekkingsgegevens en ordergegevens.

Zo wordt de data volledig AVG-proof en geautomatiseerd uitgewisseld. Vervolgens kan KWF de winnaars zelf op de hoogte stellen van de gewonnen prijzen. Ook kunnen deelnemers die bij een eenmalige aankoop een opt-in hebben afgegeven benaderd worden om abonneespeler of donateur te worden. Zo is de loterij ook nog een leadgenerator.

 Samen maken we social impact! 

Andere loterij cases

Zelf een loterij opzetten?

Heb je vragen? Of wil je zelf aan de slag met een loterij? Schiet direct een afspraak met ons in. Wij denken graag mee over de mogelijkheden.