KNRM

Zaterdag 12 november vond in het Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk de 8e editie plaats van Het Lions Boksgala. Tijdens dit boksgala maakte Lionsclub de Brittenburg zich sterk om geld op te halen voor een nieuw boothuis voor de KNRM. Het geld werd onder andere opgehaald doormiddel van het verkopen van loten voor de speciale KNRM loterij. Deze loterij draaide op het Lotify Platform. Ook was er een veiling waarmee geld werd opgehaald voor het goede doel.

Het Lions Boksgala

Het Lions Boksgala is een gala dat om het anderhalf jaar word georganiseerd in het Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk door Lionsclub de Brittenburg. Lionsclub de Brittenburg is een club met leden die uit Katwijk en Noordwijk komen. Iedere Lionsclub zet zich in voor anderen en maakt zich sterk voor een goed doel. Lionsclub de Brittenburg kiest er bewust voor om lokaal actief te zijn en lokaal goede doelen te ondersteunen. Tijdens de 8 edities van het boksgala is er in totaal al €872.500 opgehaald voor verschillende goede doelen.

Het goede doel van de 8e editie

Tijdens deze 8e editie zamelde de mannen geld in voor de KNRM Noordwijk aan Zee. Het zal ten goede komen aan de bouw van een nieuw boothuis voor de KNRM. Dit geld is hard nodig omdat het oude boothuis al erg verouderd is en er moet dus op dezelfde plek een nieuw toekomstbestendig boothuis komen.

De speciale KNRM loterij

De KNRM loterij is in samenwerking met ons georganiseerd, wij ontzorgden hen onder andere met de techniek, het waarborgen van wet- en regelgeving, digitale lot-uitgifte en een eerlijke trekking. De opbrengst van loterij heeft alle verwachtingen overtroffen! Dit komt mede doordat er een extra element was toegevoegd aan de loterij. Tijdens de loterij kon het KNRM zelf prijzen toevoegen aan het prijzenpakket, maar ook elke bokser kon nog eens losse prijzen beschikbaar stellen. Dit betekende dus dat wanneer jij een lot kocht bij een specifieke bokser je ook nog een kans maakte op extra prijzen uit dat pakket. 

€182.500 opgehaald voor de KNRM

De lotprijs was €12.50

€47.275 aan loten verkocht

Extra prijzen per bokser

Wil je ook impact maken?

We denken graag met je mee!