6147 Logoschetsen Lotify_DEF_lotify logo without tagline gradient (3)

Case Bruna Kras & Winactie

Een winactie is in te zetten om de loyaliteit te vergroten onder jouw doelgroep. Tegelijkertijd kan het ook gebruikt worden als middel om leads te genereren. Dat is wat Bruna in samenwerking met Staatsloterij deed.

Tijdens een periode van 6 weken liep er een winactie in de winkels. Bij iedere aankoop ontving de klant een actiekaartje met een unieke code om deel te nemen. 

Hoe werkt kras & win?

Eerst even de code krassen natuurlijk om de unieke code te zien. Vervolgens kwam de deelnemer via de URL brunakrasenwin.nl bij het digitale deelnemersformulier. Bruna klanten die hier de unieke code en een aantal persoonlijke gegevens invulden maakten kans om mooie prijzen te winnen. Het aantrekkelijke prijzenpakket bestond uit 350 prijzen met een totale waarde van €10.000! Het bevatte onder andere 100 staatsloten en een aantal Bruna cadeaukaarten met een waarde van €5 tot €400,-! 

De resultaten

Er hebben 31.717 mensen meegedaan met de winactie. Daarvan heeft maar liefst 80% een commerciële opt-in achtergelaten. Dat betekent dat zowel Bruna als Staatsloterij, deze deelnemers later nog mogen benaderen met een aanbod door middel van een belletje of een nieuwsbrief. Een enorme overperformance op de leads doelstelling.

Benieuwd hoe een speciale actiepagina eruit ziet? Check hier de actiepagina van Bruna. 

Wil je ook winacties opzetten? Kijk hoe Lotify’s online platform werkt en plan een demo!

Andere winactie cases

Zelf een winactie opzetten?

Heb je vragen? Of wil je zelf aan de slag met een winactie? Schiet direct een afspraak met ons in. Wij denken graag mee over de mogelijkheden.